N-am auzit niciodată o femeie plângându-se sau spunând că și-a înșelat soțul, din cauză că nu-i mai pasă de el pentru că e gras, are burtă, nu prea face duș, sau rar se mai dă cu parfum, râgâie prin casă, mereu cu barba nearanjată… mai pe scurt, nu prea se îngrijește.

Dar am auzit foarte mulți bărbați care se plâng de aspectul femeii după ce aceasta a născut copii. Acest lucru se numește nesimțire sau inconștiență din partea bărbaților care gândesc așa. Poate dacă bărbații ar fii mai recunoscători făță de femeile lor, ar fi mai fericiți!

Și nu înțeleg de ce… Tu, trebuie să fi conștient de faptul că femeia nu va mai arăta niciodată la fel după o naștere… Și ar trebui să îi mulțumești în fiecare zi pentru tot ce a făcut pentru tine… Inclusiv nașterea copiilor și povara casei… Cel mai trist lucru este că unii bărbați nu văd sacrificiile pe care le fac soțiile pentru a menține familia.

Apreciază omul de lângă tine, până nu va fi prea târziu! Și ține minte… Soția ta nu este obligată să facă niciodată atâtea sacrificii, dar ea le face de dragul familiei și că te iubește cu adevărat.

Autor necunoscut

Categorized in: